GAU Network etki alanından hesabınızda oturum açın.
Kaydınız yok mu? Şimdi Kaydolun !
Giriş Yap :
Kullanıcı Adı : Kullanıcı adımı unuttum
Şifre : Şifremi Unuttum
Üye değil misiniz? Şimdi kaydolun!
Kullancı Adı : GAU Web Mail
Adım Soyadım :
E-Mail Adresim :
Kayıt Ol : GAU Web Mail
Kayıt Ol : GAU Öğenci Mail
Kayıt Ol : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Kullanıcı Adı : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Şifre : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi
Kullanıcı Adı : GAU Kütüphane
Kayıt Ol : GAU Kütüphane

GAÜ ORYANTASYON GÜNLERİ, GİRNE KÜLTÜR TURU İLE DEVAM EDİYOR

Tarih: 11/10/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  “2017-2018 Akademik Yılı Genel Oryantasyon Günleri” kapsamında,  GAÜ Ailesi’ne yeni katılan öğrenciler için, ülke ve sosyal alanları daha iyi tanımaları için organize edilen kültür turları, Girne Bölgesi ile başlıyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, İnovasyon temalı 2017-2018 Akademik Yıl başlangıcında yeni gelen tüm öğrencilere yönelik düzenlenecek olan kültür turları kapsamında, ilk olarak 14 Ekim 2017 Pazar günü ‘Girne Kültür Turu’ düzenleneceği, Girne Kültür Turu çerçevesinde ise, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Girne Kalesi, Bellapais Manastırı ve St. Hilarion Kalesi’nin gezileceği ifade edildi.

Kültür Turları kapsamında izlenecek diğer güzergahlar ise; 21 Ekim 2017 Pazar günü, Lefkoşa Kültür Turu, 28 Ekim 2017 Pazar Güzelyurt Kültür Turu ve 4 Kasım 2017 Pazar günü ise Gazimağosa Kültür turu gerçekleştirecek.

GAÜ Öğrenci Hizmetleri Direktörlüğünden yapılan açıklamada, turlara katılmak isteyen öğrencilerin başvuruda bulması zorunlu olduğu, başvuru ve onay almayan öğrencilerin turlara katılamayacağı belirtildi. Son başvuru tarihinin, tur öncesinde ki 48 saat olduğu bildirilen açıklamada, tura katılmak isteyen öğrencilerin; “isim, soy isim, öğrenci numarası, telefon numarsı ve bineceği durağı belirten bilgileri, ozanerdogan@gau.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerektiği ifade edildi.